Wij maken
van websites
klantmagneten.
Ready? Let's go!

ICT-Waarborg-Logo
ICT-Keurmerk-Logo
Sbb ACT Webservice

Website Pro

€2495,- Eenmalig + €69,- Per maand

Prijzen zijn opgebouwd uit een eenmalig bedrag en een maandelijks bedrag. Het eenmalige bedrag is voor de bouw van uw website, het maandelijkse bedrag is voor hosting, updates en service.

Website Pro is ons allerbeste pakket. Voor bedrijven die volledig vertrouwen op hun website. Met onze extra snelle hosting bent u er zeker van dat uw klanten de beste ervaring hebben met uw website. En met de inbegrepen zoekmachineoptimalisatie (SEO) bent u nog beter vindbaar voor uw klanten. De inbegrepen bedrijfsvideo geeft uw klanten een duidelijk beeld van uw bedrijf, werkwijze en portfolio. Alle website en webshop pakketten komen inclusief domein, webhosting, 25 emailadressen en SSL beveiliging.

Past dit pakket bij uw bedrijf? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier.

Inspiratie nodig? Bekijk onze demo websites.

Auto Service

Kookblog

Renovatie

"Gewoon goede service en geen gedoe!
Ik heb mijn website laten maken en ben daar tevreden over, goed werk.
Ik geef vijf sterren!"

Barbara uit Purmerend

5/5

"Ik was met mijn eigen website bezig en liep hierin totaal vast. De jongens van ACT Webservice benaderd en uiteindelijk hebben ze mijn hele website opnieuw gebouwd. Echt blij mee en top service!"

Jan-Henk uit Ede

4.5/5

"Ik heb zelf echt helemaal geen verstand van ict. Gelukkig wilde Niek mij helpen en heeft een nieuwe website gemaakt voor onze kaaswinkel. Echt leuk om te merken dat we nu veel meer online bestellingen krijgen!"

Peter uit Groningen

5/5

"Ik maak zelf bijzondere tassen, hiervoor wilde ik een webshop laten maken. Via mijn beste vriendin kwam ik bij ACT Websercice. Heel erg mooi geworden, snel en het is ook fijn dat ze alles voor je regelen inclusief betaalsysteem. Echt een aanrader!"

Ilona uit Rotterdam

4/5

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Wij werken door heel Nederland, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk, uiteraard staat de koffie voor je klaar bij ons op kantoor te Duiven.

1. Vul onderstaand formulier in.
2. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op, telefonisch, per email of met een zoom-meeting. Hierin bespreken we kort wat je wensen zijn en welk pakket hier het meeste bij aansluit.
3. Je ontvangt van ons een offerte per email, deze kun je digitaal ondertekenen en terugsturen.
4. Na het tekenen van de offerte ontvang je een digitale vragenlijst, waarin je al je wensen kunt aangeven en bestanden kunt uploaden, dit wijst zichzelf.
5. Zodra wij deze vragenlijst ontvangen hebben nemen wij contact met je op om een opleverdatum in te plannen, telefonisch of per mail.
6. Je ontvangt van ons je eerste factuur per mail met een aanbetaling van 50%. Zodra deze voldaan is gaan wij voor je aan de slag.
7. Yes, het is zover, je website of webshop staat live online. Je ontvangt hierover vanzelf bericht per mail.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier: